Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden giysi almak

Rüyada ölüden giysi almak

Rüyada ölüden giysi almak rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine işaret eder.

Rüyada ölüden giysi almak gördüyseniz:

  • Jest için yapılan anlaşmalar v.b şeyler gereken çerçevenin dışına çıkabilir, özür dilemek yerine gülüp geçmekte fayda var.

Rüyada ölünün giysilerini görmek farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına inanılır.

Rüyada ölü giysisi giymek maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, tüm kederinin uçup gideceğine, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına delalettir.

Rüyada ölüye giysi vermek maddi anlamda rahatlık göreceğine, sorunların üstesinden geleceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün giysilerini giymek ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün giysisini giymek kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, aile hayatının bozulacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada ölüye giysi giydirmek aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada ölüden giysi almak dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada ölü giysisi görmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments