Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor çorap giymek

Rüyada mor çorap giymek

Rüyada mor çorap giymek büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına tabir olunur.

Rüyada mor çorap giymek gördüyseniz:

  • Takılınılan yerler varsa, alışılmadık fikirlerin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada mor çorap giymek gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mor çorap görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına rivayet eder.

Rüyada tekeş çorap giymek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada erkek bebeğe çorap giydirmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, kısmetinin artacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına işarettir.

Rüyada yamalı çorap giymek iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı çorap giymek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına delalettir.

Rüyada tül çorap giymek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına delalet eder.

Rüyada beyaz muz çorap giymek eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, daha çok iş yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments