Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor kapı görmek

Rüyada mor kapı görmek

Rüyada mor kapı görmek hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, bekârlığına da veda edeceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, amacına ulaşabileceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor kapı gördüyseniz:

  • Keyifli veya romantik aktivitelere zaman ayırmak istiyorsunuz.

Rüyada mor kapı görmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına rivayet eder.

Rüyada saçını mora boyatmak iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mor ayakkabı giydiğini görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına delalet eder.

Rüyada mor makyaj görmek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, yeni iş kapılarının açılacağına, özellikle para konusunda şansının açılacağına tabir olunur.

Rüyada karnında morluk görmek sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada bacağını mor görmek kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada açık mor renk görmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada koyu mor renk görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments