Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada donmuş tavuk görmek

Rüyada donmuş tavuk görmek

Rüyada donmuş tavuk görmek kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına delalet eder.

Rüyada donmuş tavuk gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi geliştirmek istiyorsanız daha fazla uzlaşmacı olmanız gerekebilir.

Rüyada donmuş tavuk görmek bir takım sorunlarla karşılaşacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada donmuş süt görmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine işarettir.

Rüyada eski don görmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine delalettir.

Rüyada paçalı don görmek sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada donmuş görmek sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına alamet eder.

Rüyada donmuş domates görmek rahatlık ve ferahlık bulacağına, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada donmuş köpek görmek kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada donmuş meyve görmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments