Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada donla gezmek

Rüyada donla gezmek

Rüyada donla gezmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, işinde aranan biri haline geleceğine, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada donla gezmek gördüyseniz:

  • Düşünülmeden edilmiş sözler veya zamansız ya da zararsız görünen yorumlar bir anda herkes tarafından duyulabilir.

Rüyada beyaz donla gezmek kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine işaret etmektedir.

Rüyada donla gezmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, maddi olarak büyük getirisi olacağına alamet eder.

Rüyada don kesmek büyük bir projenin başına geçileceğine, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, işinden ve parasından olacağına yorulmaktadır.

Rüyada donmuş balık yemek başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, huzurlu bir hayata adım atacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada donuna sıçmak kazançlı işler yapılacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine yorulur.

Rüyada donmuş yumurta görmek yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz paçalı don görmek stresli bir ortama gireceğine, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına yorulur.

Rüyada siyah don giymek günah işleyeceğine, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments