Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada donmuş sebze görmek

Rüyada donmuş sebze görmek

Rüyada donmuş sebze görmek imkanlarının genişleyeceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına işaret eder.

Rüyada donmuş sebze gördüyseniz:

  • Güvenle ilgili konular ön planda, size söylenenleri dikkatle dinlemeniz sonu fiyasko olabilecek olayların telafisini sağlayabilir.

Rüyada donmuş sebze görmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine işarettir.

Rüyada donmuş göle düşmek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada donunu çıkarmak kardeşlerin birlikte iş kuracağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, hedeflerini tutturamayacağına işaret eder.

Rüyada don atlet kalmak rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada donmuş domuz görmek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, arzularına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada donlara sıçmak maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına delalettir.

Rüyada donmuş yemek görmek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine işarettir.

Rüyada donlara doldurmak çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, erken evlilik yapacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments