Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor defter görmek

Rüyada mor defter görmek

Rüyada mor defter görmek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına delalet eder.

Rüyada mor defter gördüyseniz:

  • Bırakın herkes nasıl davranmak istiyorsa öyle davransın.

Rüyada mor defter görmek onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada defter sayfası görmek gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına tabir olunur.

Rüyada bakkal defteri görmek göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına delalettir.

Rüyada temiz defter görmek sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada süslü defter görmek işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına delalettir.

Rüyada beyaz defter görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına delalettir.

Rüyada kalem ve defter görmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına alamet eder.

Rüyada karar defteri görmek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments