Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalem ve defter görmek

Rüyada kalem ve defter görmek

Rüyada kalem ve defter görmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, yeni işler alacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, işinin başından ayrılmayacağına işarettir.

Rüyada kalem ve defter gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneme arzunuz artıyor.

Rüyada defter kalem görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına tabir olunur.

Rüyada kalem ve defter görmek sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalem defter görmek huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine işaret eder.

Rüyada bakkal defteri görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, kurtuluşu bulacağına işaret eder.

Rüyada yeşil kaplı defter görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına işarettir.

Rüyada mor defter görmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada karalanmış defter görmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, çok iyi giden işlerin duracağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada not defteri görmek sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, parasını dikkatli harcayacağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments