Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz defter görmek

Rüyada beyaz defter görmek

Rüyada beyaz defter görmek imkânlarının da genişleyeceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz defter gördüyseniz:

  • Amaçlarınızı belirlemeniz gücünüzü test etmeniz anlamına gelebilir.

Rüyada boş beyaz defter görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz defter yaprağı görmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz sayfalı defter görmek etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz deftere imza atmak ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına inanılır.

Rüyada beyaz defter görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, eğlenceli mekânlara gideceğine delalettir.

Rüyada beyaz deftere yazı yazmak aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, hayırlı terfiler alınacağına delalet eder.

Rüyada borç defteri görmek uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada şiir defteri görmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments