Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor çiçek koparmak

Rüyada mor çiçek koparmak

Rüyada mor çiçek koparmak başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, uzun yıllar yaşayacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, içinin hafifleyeceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mor çiçek koparmak gördüyseniz:

  • Kalabalık ortamlardan kaçınmalısınız.

Rüyada mor çiçek tarlası görmek çok kötü günler geçirileceğine, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına yorulur.

Rüyada mor çiçek ekmek böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor çiçek koparmak sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, giderileceğine, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine rivayet eder.

Rüyada mor zambak çiçeği görmek çok rahat bir şekilde çalışacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, göğüs germek zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada saksıda mor çiçek görmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine delalet eder.

Rüyada mor çiçekli ağaç görmek hastalığının düzeleceğine, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor beyaz çiçek görmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor çiçek dikmek dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments