Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bitki çayı almak

Rüyada bitki çayı almak

Rüyada bitki çayı almak atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, zor zamanların geride kalacağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına rivayet eder.

Rüyada bitki çayı almak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan gerçeklerle son bir kez mücadele edebilir veya artık daha fazla yorulmayıp her şeyi geride bırakabilirsiniz.

Rüyada bitki çayı yapmak hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada bitki çayı almak zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada bitki çayı içmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine delalettir.

Rüyada bitki çayı görmek huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bitki çayı ikram etmek var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bitki çayı demlemek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada saksıda bitki görmek başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada filizlenmiş bitki görmek varını yoğunu kaybedeceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, huzur dolu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments