Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mobilya satın almak

Rüyada mobilya satın almak

Rüyada mobilya satın almak elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, hastalıkların sona ereceğine, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hastaysa şifa bulacağına, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine yorulur.

Rüyada mobilya satın almak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ya da sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren planlarınız ilişkilerinizin güçlenmesine yardım edebilir.

Rüyada mobilya satın almak başarıların her geçen gün çoğalacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına alamet eder.

Rüyada yeni mobilya satın almak hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski mobilya görmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada güzel mobilyalar görmek Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine inanılır.

Rüyada ev mobilyası görmek mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mobilya masa görmek hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi mobilya görmek çok güzel çalışmalar yapacağına, kişinin gönlünü alacağına, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada antika mobilya görmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments