Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni mobilya satın almak

Rüyada yeni mobilya satın almak

Rüyada yeni mobilya satın almak kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına, örnek insan olacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada yeni mobilya satın almak gördüyseniz:

  • Başka kimselerle birlikte ekip çalışmaları yapabilirsiniz.

Rüyada yeni mobilya satın almak böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada mobilya satın almak eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni mobilya görmek eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada eve yeni mobilya almak sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni mobilyalar almak böylece işlerini yoluna sokacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada yeni mobilya aldığını görmek daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni mobilya almak parasal ferahlığa çıkılacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi mobilya görmek verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments