Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi mobilya görmek

Rüyada mavi mobilya görmek

Rüyada mavi mobilya görmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, rızkının kesilmeyeceğine, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada mavi mobilya gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, İstekleriniz çok aşırı olmadıkları sürece onları çokfazla yorulmanıza gerek kalmadan elde edebilirsiniz.

Rüyada mavi mobilya görmek başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı mobilya görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, uzun bir ömre sahip olunacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil mobilya görmek elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mobilya mağazası görmek çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kahverengi mobilya görmek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, arzuların gerçekleşeceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına delalet eder.

Rüyada mobilya atölyesi görmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye alamet etmektedir.

Rüyada mobilya eşya görmek sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına işarettir.

Rüyada evde mobilya görmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments