Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski mobilya görmek

Rüyada eski mobilya görmek

Rüyada eski mobilya görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski mobilya gördüyseniz:

  • Aşırılıklar veya aşırı tepkiler sorunlara neden olabilir.

Rüyada eski mobilya görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına yorulur.

Rüyada eski mobilya almak gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, kırgınlıklar yaşanacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada sarı mobilya görmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada güzel mobilyalar görmek dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine işaret eder.

Rüyada kırık mobilya görmek sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına alamet etmektedir.

Rüyada mobilyalı ev görmek rızkından olacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına delalet eder.

Rüyada bebek mobilyası görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada mor mobilya görmek farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments