Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev mobilyası görmek

Rüyada ev mobilyası görmek

Rüyada ev mobilyası görmek ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, güvensizliğini yeneceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ev mobilyası gördüyseniz:

  • Yanlışlarınızı ya da hatalarınızı inkar etmemenizde veya sorumluluklarınızı ihmalden kaçınmanızda fayda var.

Rüyada eve yeni mobilya almak işlerin yeni kapılar açacağına, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine tabir olunur.

Rüyada ev mobilyası görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına işarettir.

Rüyada evde mobilya görmek maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mobilyalı ev görmek nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, büyük fırsatların kapısını açacağına delalet etmektedir.

Rüyada eve mobilya almak başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine delalettir.

Rüyada mor mobilya görmek rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, çok mutlu ve sevinçli olacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada antika mobilya görmek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, işlerinin hızlanacağına yorulur.

Rüyada mobilya yapmak hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, günlerinin güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments