Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık mobilya görmek

Rüyada kırık mobilya görmek

Rüyada kırık mobilya görmek kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına, cesaretinin yerine geleceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, esenlik bulacağına, zor günler geçirileceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırık mobilya gördüyseniz:

  • Zorunlu değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada kırık mobilya görmek güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada eski mobilya görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada yeni mobilya görmek sosyal hayatında da mutlu olacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşam kolaylığı içine gireceğine alamet eder.

Rüyada mobilya eşya görmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, hane halkı ile tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yeni mobilyalar almak anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, yeni bir haneye sahip olacağına inanılır.

Rüyada kirmizi mobilya görmek tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine inanılır.

Rüyada siyah mobilya görmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına yorulur.

Rüyada mobilya bakmak çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments