Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mobilyalı ev görmek

Rüyada mobilyalı ev görmek

Rüyada mobilyalı ev görmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, özgüveninin yerine geleceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, büyük başarılara kazanılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, işlerinde çok başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada mobilyalı ev gördüyseniz:

  • Bazı komplikasyonların kendi kendine iyileşmesi için dua etmek yerine, bir şeyler yapmanız ya da önemsiz şeyleri tamamen göz ardı etmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada mobilyalı ev görmek huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada eve yeni mobilya almak endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eve mobilya almak hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev mobilyası görmek güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına inanılır.

Rüyada evde mobilya görmek kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mobilyaları değiştirmek çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, işlerin yoluna gireceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına inanılır.

Rüyada kırık mobilya görmek insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine yorulur.

Rüyada yeni mobilyalar almak inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments