Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mobilya taşımak

Rüyada mobilya taşımak

Rüyada mobilya taşımak sorumlulukların azalacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya delalet eder.

Rüyada mobilya taşımak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla ya da meslektaşlarınızla biraya gelerek farklı fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Rüyada mobilya taşımak onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni mobilyalar almak aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına işarettir.

Rüyada mobilya masa görmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına delalet etmektedir.

Rüyada mobilyaları değiştirmek maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mobilya bakmak rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirmizi mobilya görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine işarettir.

Rüyada mobilyalı ev görmek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, mal veya dünyalığına gelecek zarara inanılır.

Rüyada bebek mobilyası görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, başarıları ile tanınacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments