Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mobilyaların yerini değiştirmek

Rüyada mobilyaların yerini değiştirmek

Rüyada mobilyaların yerini değiştirmek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, insanları hak yoluna çağıracağına işaret eder.

Rüyada mobilyaların yerini değiştirmek gördüyseniz:

  • Elinizdeki herşey değerini yitiriyor ya da elinizi attığınız her iş tersine gidiyormuş zannediyorsunuz.

Rüyada mobilyaların yerini değiştirmek yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine inanılır.

Rüyada mobilyaları değiştirmek istediği gibi alışverişe gideceğine, işinde terfi alacağına, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına delalet eder.

Rüyada mobilya değiştirmek hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada mobilya yapmak içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada mobilya eşya görmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada koltuk mobilya görmek çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada tahta mobilya görmek ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada güzel mobilyalar görmek maddi güç elde edeceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments