Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mobilya mağazası görmek

Rüyada mobilya mağazası görmek

Rüyada mobilya mağazası görmek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, rahatın ve konforun yerine geleceğine, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, kişinin elindekilerinden de olacağına delalet eder.

Rüyada mobilya mağazası gördüyseniz:

  • İşlerinizi zamanında yapmalı, erteleme durumuna girmemelisiniz.

Rüyada mobilya mağazası görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına delalettir.

Rüyada antika mobilya görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine delalet eder.

Rüyada mobilya satın almak kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına alamet eder.

Rüyada eve mobilya almak fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine delalettir.

Rüyada kırık mobilya görmek hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, hikmet sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatak odası mobilyası görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, ardından yeni bir iş bulunacağına inanılır.

Rüyada mobilya satmak işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına işaret eder.

Rüyada mobilya görmek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, rahat bir nefes alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments