Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mobilya görmek

Rüyada mobilya görmek

Rüyada mobilya görmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, kişinin can derdine düşeceğine, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, eşiyle bahtiyar olacağına, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada mobilya gördüyseniz:

  • Özel bir kişi yeteneklerinizi veya ortaya koyduklarınızı takdir edebilir ya da size bazı önerilerde bulunabilir.

Rüyada mobilya masa görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine inanılır.

Rüyada kirmizi mobilya görmek güç alacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada yeşil mobilya görmek kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine işarettir.

Rüyada mobilya taşımak hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye alamet eder.

Rüyada tozlu mobilya görmek yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, verimli olacak işler yapacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koltuk mobilya görmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, iyiliğe kavuşacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine delalettir.

Rüyada mobilya değiştirmek yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada mobilya yapmak kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments