Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mobilya satmak

Rüyada mobilya satmak

Rüyada mobilya satmak huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, kazancını katbekat arttıracağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada mobilya satmak gördüyseniz:

  • Durmanız veya beklemeniz içinse, hiçbir neden yok gibi duruyor.

Rüyada mobilya satmak yeni bir iş kapısı bulunacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine rivayet eder.

Rüyada evde mobilya görmek işle ilgili inzivaya çekileceğine, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine işarettir.

Rüyada mobilya bakmak kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına inanılır.

Rüyada eve yeni mobilya almak yokluk çekeceğine, sevdiği kişilere yardımcı olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına delalet etmektedir.

Rüyada koltuk mobilya görmek canının derdine düşeceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, huzurunu yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güzel mobilyalar görmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mobilya yapmak Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık mobilya görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments