Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatak odası mobilyası görmek

Rüyada yatak odası mobilyası görmek

Rüyada yatak odası mobilyası görmek aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına yorulur.

Rüyada yatak odası mobilyası gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım ederek çevrenizdeki kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Rüyada yatak odası mobilyası görmek hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına tabir olunur.

Rüyada güzel mobilyalar görmek maneviyata yöneleceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mobilya taşımak kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına tabir olunur.

Rüyada sarı mobilya görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil mobilya görmek hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, sinirlerinin yıpranacağına delalettir.

Rüyada ev mobilyası görmek işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evine mobilya aldığını görmek hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski mobilya almak büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments