Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mısır unu görmek

Rüyada mısır unu görmek

Rüyada mısır unu görmek dini vecibelerini yerine getireceğine, kendisi için faydalı şeyler yapacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, mal edineceğine, iş sahibi olacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına işaret eder.

Rüyada mısır unu gördüyseniz:

  • Boşa zaman geçirmek fırsatların kaçması ya da yanlışlara davetiye çıkarılması anlamına gelebilir.

Rüyada mısır unu görmek her türlü kötülükten uzakdurulacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada mısır unu almak arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine delalet eder.

Rüyada mısır unu yemek mutluluk dolu haberler alınacağına, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, mal ve mülk sahibi olacağına işarettir.

Rüyada mısır unundan hamur yapmak kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, bir akrabadan hata görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mısır un görmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına yorulur.

Rüyada mısır sattığını görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine rivayet eder.

Rüyada kızarmış mısır görmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine yorulur.

Rüyada cin mısır görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, kazancında da artış meydana geleceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments