Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mısır sattığını görmek

Rüyada mısır sattığını görmek

Rüyada mısır sattığını görmek hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, herkesin istediği şeye kavuşacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, yeteneklerini geliştirmeye, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada mısır sattığını gördüyseniz:

  • Akıllıca fikirler üreterek sizi yepyeni ufukların açılmasını sağlayabilirsiniz.

Rüyada pişmiş mısır taneleri görmek sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, inancını bir kenara atacağına delalet eder.

Rüyada yeşil mısır koçanı görmek şansın yaver gideceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, mutluluğunun daim olacağına işaret eder.

Rüyada haşlamış mısır görmek yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada mısır patlaması görmek maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, keyfinin yerine geleceğine, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil mısır görmek rahat bir hayat yaşayacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada sıcak mısır ekmeği görmek çevresinin kalabalıklaşacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına delalet etmektedir.

Rüyada süt mısırı toplamak rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, kendisini geliştireceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine tabir olunur.

Rüyada mısır görmek çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments