Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızarmış mısır görmek

Rüyada kızarmış mısır görmek

Rüyada kızarmış mısır görmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızarmış mısır gördüyseniz:

  • Siz size yetersiniz.

Rüyada mısır kızartmak onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kızarmış mısır görmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yeni mallara sahip olacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına yorulur.

Rüyada kızarmış mısır yemek işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, bir beladan kurtulacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada mısır ambarı görmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine işaret eder.

Rüyada mısır yağı görmek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına rivayet eder.

Rüyada ölüden mısır almak işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çiğ mısır görmek borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, feraha ereceğine, ağzının tadının bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mısır piramitlerini görmek başarılarının kalıcı olacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments