Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cin mısır görmek

Rüyada cin mısır görmek

Rüyada cin mısır görmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, büyük başarıya ulaşılacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada cin mısır gördüyseniz:

  • Beklenmedik tesadüfler güzel sonuçlar getirebilir.

Rüyada cin mısırı görmek çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada cin mısır görmek bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, fakirlerin zenginleşeceğine, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına rivayet eder.

Rüyada dondurulmuş mısır görmek rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, hayatının zorlaşacağına işaret eder.

Rüyada sütlü mısır yemek her zaman çok üzgün olacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mısır tarlası görmek stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mısır almak yeni bir haneye sahip olacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada mısır almak ve yemek hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına delalet eder.

Rüyada mısır ambarı görmek işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, lüks şekilde yaşayacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments