Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mısır un görmek

Rüyada mısır un görmek

Rüyada mısır un görmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mısır un gördüyseniz:

  • Bir haber üzerine aşırı telaşlı davranışlara girmeniz olasıdır.

Rüyada mısır unu almak şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada mısır un görmek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, kötü günlerini aşmayı başaracağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mısır unundan hamur yapmak yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine rivayet eder.

Rüyada mısır unu yemek maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, maceralara atılacağına alamet eder.

Rüyada mısır unu görmek yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada mısır satan görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına alamet eder.

Rüyada mısır şehrini görmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine delalet eder.

Rüyada patlamamış mısır görmek kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, zararların telafi edileceğine, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments