Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asma yaprağı basmak

Rüyada asma yaprağı basmak

Rüyada asma yaprağı basmak hatalarından erken döneceğine, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada asma yaprağı basmak gördüyseniz:

  • Kaybettiğiniz sandığınız bir anda moralinizi tekrar yakalayıp durumu kurtarmanız olasıdır.İş konusunda çevrenizdeki kişiler tarafından yanlız bırakılabilir, tüm işi üstlenmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada asma yaprağı basmak isteklerin yerine geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asma ağacından yaprak toplamak her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş asma yaprağı görmek kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı asma yaprağı görmek kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada kurumuş asma yaprağı görmek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada asma yaprağı satın almak kâbus gibi günlerin geleceğine, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına işaret eder.

Rüyada asma yaprağı sarması yemek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, çok büyük bir aşk yaşanacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına alamet eder.

Rüyada dolmalık asma yaprağı görmek sevdikleri ile kavuşacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments