Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mısır görmek

Rüyada mısır görmek

Rüyada mısır görmek zafer ve zenginlik getireceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına yorulur.

Rüyada mısır gördüyseniz:

  • Yeterli bilgi veya desteği yoksa size anlatılanlara inanmamanızda fayda var.

Rüyada dondurulmuş mısır görmek artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, hedefine çok kolay ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada konserve mısır görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada cin mısır görmek kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, gün yüzü görmeyeceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada mısır unu görmek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine alamet eder.

Rüyada mısır piramidi görmek rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine alamet etmektedir.

Rüyada mısır ufalamak yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mısır gevreği görmek huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine işarettir.

Rüyada kaynatılmış mısır görmek isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments