Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaynatılmış mısır görmek

Rüyada kaynatılmış mısır görmek

Rüyada kaynatılmış mısır görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaynatılmış mısır gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlardan etkileniyorsunuz, yeterince değerlendirme yapamazsanız size zarar gelebilir.

Rüyada kaynatılmış mısır görmek çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine delalet eder.

Rüyada mısır kaynatmak dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaynamış mısır yemek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına işaret eder.

Rüyada et kaynatmak güzel günlerin geleceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına inanılır.

Rüyada ateşte su kaynatmak hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada pirinç kaynatmak yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaynan görmek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına alamet eder.

Rüyada yildiz kaymasini görmek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, endişe ettiği işlerin son bulacağına, hem çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments