Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mısır çorbası içmek

Rüyada mısır çorbası içmek

Rüyada mısır çorbası içmek işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına alamet eder.

Rüyada mısır çorbası içmek gördüyseniz:

  • Güvenebileceğiniz kişilere yakın durun.

Rüyada mısır çorbası içmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada mısır çorbası yemek tatil ya da dünya turuna çıkacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına inanılır.

Rüyada mısır çorbası görmek hediyeler ve elbiseler alınacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada naneli çorba içmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lokantada çorba içmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada tuzlu çorba içmek rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına tabir olunur.

Rüyada mantı çorbası içmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına delalettir.

Rüyada bulgur çorbası içmek rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments