Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lokantada çorba içmek

Rüyada lokantada çorba içmek

Rüyada lokantada çorba içmek dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına rivayet eder.

Rüyada lokantada çorba içmek gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı ya da istikrarsız hareketleri olan kişiler bazı jestlerinizi takdir etmekte zorlanabilir.

Rüyada lokantada çorba içmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada lokanta çalıştırmak gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine tabir olunur.

Rüyada lüks lokanta görmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına işaret eder.

Rüyada lokantaya gitmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada lokanta açmak yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına rivayet eder.

Rüyada boş lokanta görmek aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, onlardan medet umacağına tabir olunur.

Rüyada lokanta görmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada kendini lokantada görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments