Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuzlu çorba içmek

Rüyada tuzlu çorba içmek

Rüyada tuzlu çorba içmek rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, zor durumların el birliği ile aşılacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına işarettir.

Rüyada tuzlu çorba içmek gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizi, müşterilerinizi ya da farklı başlıklardaki maddi konuları ilgilendiren haberler ortaya çıkabilir.

Rüyada tuzlu çorba içmek bir üniversitede hoca olunacağına, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, ona emek vereceğine delalettir.

Rüyada çorbaya tuz atmak moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, ev sahibi olunacağına, içebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada domates çorbası içmek borçların kısa sürede kapanacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pirinçli çorba içmek kendisini çaresiz hissedeceğine, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yayla çorbası içmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, arif kimselerden sayılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tatlı çorba içmek kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada ezogelin çorba içmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, atılacak adımların boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıllı çorba içmek kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments