Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mısır çorbası görmek

Rüyada mısır çorbası görmek

Rüyada mısır çorbası görmek yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine işarettir.

Rüyada mısır çorbası gördüyseniz:

  • İşinizi eğlenceli hale getirmenin yolunu bulabilirsiniz.

Rüyada mısır çorbası içmek onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına alamet eder.

Rüyada mısır çorbası görmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına rivayet eder.

Rüyada mısır çorbası yemek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine işarettir.

Rüyada kelle paça çorbası içmek hedeflerinin gerçekleşeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, üzüleceğine ve pişman olacağına inanılır.

Rüyada yayla çorba görmek orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kazan çorba görmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine delalet eder.

Rüyada çorbanın içinde böcek görmek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada yüzük çorbası görmek önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments