Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada palamut balığı tutmak

Rüyada palamut balığı tutmak

Rüyada palamut balığı tutmak çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, duyguların karşılık bulacağına rivayet eder.

Rüyada palamut balığı tutmak gördüyseniz:

  • Yeterki ilham eksik olmasın.

Rüyada palamut balığı tutmak karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada palamut tutmak bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına işaret eder.

Rüyada palamut balık görmek çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde palamut balığı görmek alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına yorulur.

Rüyada palamut balığı yemek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine tabir olunur.

Rüyada palamut balığı yakalamak verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada meşe palamudu yemek rakiplerin teker teker alt edileceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada pişmiş palamut görmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments