Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tramvay beklemek

Rüyada tramvay beklemek

Rüyada tramvay beklemek ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada tramvay beklemek gördüyseniz:

  • Sadece öğleden sonra modumuz bir miktar düşebilir.

Rüyada tramvay beklemek aile hayatının kötüye gideceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine delalettir.

Rüyada tramvay görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına işaret eder.

Rüyada tramvaya bindiğini görmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, şifa ve ilaç bulacağına işaret eder.

Rüyada tramvay kazası görmek iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada tramvay çarptığını görmek maddi olanaklarının artacağına, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada tramvaya binmek dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine işaret eder.

Rüyada tramvay yolculuk yapmak maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine işaret eder.

Rüyada tramvaydan inmek sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments