Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada minik timsah görmek

Rüyada minik timsah görmek

Rüyada minik timsah görmek beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada minik timsah gördüyseniz:

  • Uzun süredir çevap beklediğiniz işten olumlu bir haber alacaksınız.

Rüyada minik timsah görmek derdin ve sıkıntının biteceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına inanılır.

Rüyada minik kaplumbağa görmek iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, can bulacağına, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok minik bebek görmek sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada minik beyaz fare görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına inanılır.

Rüyada minik siyah fare görmek borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada minik taş görmek anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına delalet eder.

Rüyada minik balık görmek geçimin daha kolay hale geleceğine, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, yaptığı işlerin de içine sineceğine alamet etmektedir.

Rüyada minik kuşlar görmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments