Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada minik taş görmek

Rüyada minik taş görmek

Rüyada minik taş görmek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine işaret eder.

Rüyada minik taş gördüyseniz:

  • Maddi gelirinizin üstünde bazı borçlara girmiş oabilirsiniz.

Rüyada minik taş görmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına delalet eder.

Rüyada beyaz minik kedi görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada minik fil görmek sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada minik timsah görmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine işaret eder.

Rüyada minik kedi görmek maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, maddi konuda zayıflayacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına işaret eder.

Rüyada minik fare görmek maddi olarak çok rahat olunacağına, bolluğun ve verimin de artacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada minik serçe görmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına inanılır.

Rüyada minik kurt görmek rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments