Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada minik kaplumbağa görmek

Rüyada minik kaplumbağa görmek

Rüyada minik kaplumbağa görmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, rahat bir işe girileceğine, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, malların artacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada minik kaplumbağa gördüyseniz:

  • Uzun vadeli bazı plan ya da amaçlarınız için atağa geçebilir veya bir hamle yapabilirsiniz.

Rüyada minik kaplumbağa görmek manevi olarak da yıpranacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada minik yılan görmek çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine delalet etmektedir.

Rüyada minik kedi görmek çok hayırlı işlere atılacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına işarettir.

Rüyada minik sinekler görmek sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada minik fil görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz minik kedi görmek yeniliklerin peşi sıra geleceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, ibadete ağırlık verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada minik bebek görmek masa başı bir işe girileceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, büyük paralara sahip olacağına delalet eder.

Rüyada minik domates görmek maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments