Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada minik fil görmek

Rüyada minik fil görmek

Rüyada minik fil görmek yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, insanları hak yoluna çağıracağına, çıkmaza gireceğine, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, güçsüz ve nefessiz kalacağına işarettir.

Rüyada minik fil gördüyseniz:

  • Sabahtan itibaren fiziksel gücünüzü yeniden hissediyorsunuz.

Rüyada minik fil görmek yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına delalettir.

Rüyada minik insanlar görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına rivayet eder.

Rüyada minik fare görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına delalet eder.

Rüyada minik kaplumbağa görmek enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada minik balıklar görmek çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada minik kuşlar görmek yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, borcunun çok olacağına yorulmaktadır.

Rüyada minik balık görmek ruhunun dinleneceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine inanılır.

Rüyada minik köpek görmek günü birlik kazanç elde edeceğine, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments