Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada minik fare görmek

Rüyada minik fare görmek

Rüyada minik fare görmek sorunların bu sayede aşılacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, üzüleceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına inanılır.

Rüyada minik fare gördüyseniz:

  • Sizi suçlayan veya bazı şeyleri yapmanız için yönlendiren kişiler olabilir.

Rüyada minik beyaz fare görmek aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet eder.

Rüyada minik fare görmek bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada minik siyah fare görmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine rivayet eder.

Rüyada minik kaplumbağa görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına işarettir.

Rüyada minik etek giymek hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada minik domates görmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada minik böcekler görmek az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına inanılır.

Rüyada minik fil görmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments