Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada minare inşaatı görmek

Rüyada minare inşaatı görmek

Rüyada minare inşaatı görmek hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, büyük manevi zararlar yaşanacağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada minare inşaatı gördüyseniz:

  • Bir girişiminiz veya farklı kişilerle iş birliği içine girmeniz hayatınızda köklü değişikliklere neden olabilir.

Rüyada minare inşaatı görmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına işaret eder.

Rüyada minaresi olmayan cami görmek eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada birden fazla minare görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, hayırlı ve güzel olacağına inanılır.

Rüyada yeşil minareli cami görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, kısa süre içinde engelleneceğine inanılır.

Rüyada devrilmiş minare görmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada depremde minarenin yıkıldığını görmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil minare görmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eğik minare görmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, alınganlıkların hasıl olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments