Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil minare görmek

Rüyada yeşil minare görmek

Rüyada yeşil minare görmek rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine delalet eder.

Rüyada yeşil minare gördüyseniz:

  • Enerji fazlanız nedeniyle çevrenize karşı saldırgan bir tavır sergileyebilirsiniz.

Rüyada yeşil minareli cami görmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, kendi işini açacağına alamet eder.

Rüyada yeşil minare görmek eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabenin minarelerini görmek üzgün olacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine alamet eder.

Rüyada denizin içinde minare görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada caminin minarelerini görmek onlarla iyi geçim halinde olacağına, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine delalettir.

Rüyada minare yapmak kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada minare yıkılmak dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada minare alemi görmek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, patron koltuğuna yükseleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments