Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada minarenin eğildiğini görmek

Rüyada minarenin eğildiğini görmek

Rüyada minarenin eğildiğini görmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, mal edineceğine, iş sahibi olacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, rahat bir hayata başlayacağına işarettir.

Rüyada minarenin eğildiğini gördüyseniz:

  • Vizyonunuza güvenebilirsiniz.

Rüyada cami minaresinin eğildiğini görmek sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, işlerinin büyüyeceğine işarettir.

Rüyada minarenin eğildiğini görmek ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, modern insanlarla tanışılacağına tabir olunur.

Rüyada rükuya eğilmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine rivayet eder.

Rüyada ağaçların eğildiğini görmek bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına inanılır.

Rüyada birinin önünde eğilmek çok iyi bir kariyer edineceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına rivayet eder.

Rüyada ağacın eğildiğini görmek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, düşmanların barışacağına, sorunların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağzı eğilmek bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yere eğilmek beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, yeni adımlar atacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments