Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada minaresi olmayan cami görmek

Rüyada minaresi olmayan cami görmek

Rüyada minaresi olmayan cami görmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, büyük borçlara girmeyeceğine, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına rivayet eder.

Rüyada minaresi olmayan cami gördüyseniz:

  • Yapılan anlaşmaların olumlu sonuçları olabilir.

Rüyada caminin minaresinin yıkıldığını görmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine delalet eder.

Rüyada üç minareli cami görmek kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada minare cami görmek eğer şifaysa da şifasını bulacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına alamet etmektedir.

Rüyada caminin minarelerini görmek aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, kazalara ve belalara yakın duracağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada minaresiz cami görmek sıkıntısından kurtulacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine inanılır.

Rüyada yıkılan cami minaresi görmek maddi güç sahibi olacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, büyük mutluluk duyulacağına alamet eder.

Rüyada cami ve minare görmek endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına delalet eder.

Rüyada cami minaresinin eğildiğini görmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments