Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devrilmiş minare görmek

Rüyada devrilmiş minare görmek

Rüyada devrilmiş minare görmek mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, birikmiş parasının olacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına delalettir.

Rüyada devrilmiş minare gördüyseniz:

  • Sırlar veya gizli planlar açığa çıkabilir.

Rüyada minare devrilmesi görmek eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, bereket ve huzur getireceğine, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına rivayet eder.

Rüyada devrilmiş minare görmek işlerin artacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada çam ağacı devrilmesi görmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabanın devrilmesini görmek duaların kabul olacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada kamyonun devrildiğini görmek günahtan kaçınarak yaşayacağına, kazancının yerine gelmesine, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada sobanın devrildiğini görmek hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine alamet etmektedir.

Rüyada devrilmiş araba görmek varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına alamet eder.

Rüyada araç devrilmesi görmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, itibarını zedeleyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments