Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mide rahatsızlığı görmek

Rüyada mide rahatsızlığı görmek

Rüyada mide rahatsızlığı görmek onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada mide rahatsızlığı gördüyseniz:

  • Kafanızı en iyi şekilde çalıştırmalı, nerede, ne zaman, nasıl hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Rüyada mide rahatsızlığı görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, yolunda giden hayatın bozulacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına alamet eder.

Rüyada midesi bulandığını görmek büyük bir parasızlık yaşanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mide bulantısı kusmak sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına delalettir.

Rüyada birinin midesinin bulandığını görmek işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada mideden bıçaklanmak mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada mideden ip çıkarmak aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine delalettir.

Rüyada mide ağrısı çekmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada midesi ağrımak alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, eksiklerinin farkına varacağına, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments