Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezgit tutmak

Rüyada mezgit tutmak

Rüyada mezgit tutmak kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, aynı karşılığı alamayacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada mezgit tutmak gördüyseniz:

  • İşinizde alacağınız ani bir kararla yararlı ortaklıklara girebilirsiniz.

Rüyada mezgit tutmak hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, kişinin can derdine düşeceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezgit yemek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, her daim bereketli işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezgit balığı yemek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada mezgit balığı görmek dinamik olacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına delalettir.

Rüyada bir eli tutmak alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine delalet eder.

Rüyada nasırlı el tutmak hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada günlük tutmak yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabancı erkek elini tutmak hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, para sıkıntısının olmayacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments